slide_3

Sterrenkindje

Sterrenklamboe

De sterrenklamboe is een naturelkleurige klamboe met een geborduurde rand van sterretjes en grote geappliceerde sterren aan de voorkant. De standaard van de sterrenklamboe is 2.30 m hoog en kan vrij in elke ruimte worden neergezet. Kreukherstellende organza laat zich ruim om een afscheidswiegje of kistje heen draperen. Een afscheid in huiselijke kring krijgt door de sterrenklamboe een verzachtende, omarmende uitstraling.

De sterrenklamboe wordt geleverd met een bijpassend kinderbaarkleed. Dit grote kleed van 1.50x1.50 m heeft dezelfde ster applicatie en een geborduurde sterretjesrand met de tekst "Droom maar naar de sterren toe". Het kinderbaarkleed camoufleert de tafel thuis of bank in de familiekamer van het rouwcentrum. Met elkaar rondom je kindje heen ontstaat met de sterrenklamboe als "omarming" een intieme liefdevolle sfeer.

De naturelkleurige sterrenklamboe set bestaat uit vier delen: de sterrenklamboe, een vrijstaande standaard met verzwaarde voet, het kinderbaarkleed en een solide draagtas. Deze set is ook uitstekend te gebruiken door uitvaartverzorgers en crematoria/uitvaartcentra die regelmatig een kinderuitvaart verzorgen.

De sterrenklamboe vierdelige set kost € 350,- inclusief 21 % BTW en verzendkosten.