Sterrenkindje

Sterrenkindje

Persoonlijk

Mari JonkerMijn naam is Mari Jonker. Geboren in 1961, 29 jaar getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen. Na twee gezonde dochters werd ons gezin verrijkt met een zoon.             Een ernstig zieke zoon.                 Zes levensingrijpende operaties volgden in de weken na zijn geboorte. Meerdere keren werden we naar het Sophia Kinderziekenhuis geroepen om afscheid van hem te komen nemen. Gelukkig hebben we dit nooit definitief hoeven doen. Maanden na zijn geboorte mocht onze zoon in ons gezin thuiskomen. In de jaren die volgden kregen we wederom veel ondersteuning vanwege zijn meervoudige handicap, hij is onze Zorg en Zegen!

In 2007 ben ik mijn bedrijf Sterrenkindje begonnen, waarbij ik graag mijn gekregen talenten inzet om te mogen troosten. Het ultieme verdriet van blijvend gemis is ons bespaard gebleven, maar door onze eigen ervaringen kan ik juist de omstandigheden van anderen goed aanvoelen.

Nadat ik voor jonge ouders voor de tweede maal in dit gezin het verzoek kreeg om een afscheidswiegje te maken, kreeg ik van hen ook het aanbod om de wieg te bekleden, wanneer dit zo mocht zijn. Dit is de aanleiding voor mij geweest om mijn talenten ook te gaan inzetten bij geboorte. Hieruit is Bibiana Wiegbekleding geboren, (Bibiana betekent 'vol van leven, levendig')                                   zie www.bibianawiegbekleding.nl

 

Met een warme groet,

Mari Jonker