slide_3

Sterrenkindje

Afscheidswiegje

Het kleine afscheidswiegje heeft een liefdevolle, integere uitstraling en wordt bekleed met zachte stoffen. Een herinneringssterretje van dezelfde stof is bijgevoegd als aandenken bij een afscheidwiegje.

Het rieten mandje heeft een open karakter en is samengesteld met natuurlijke materialen. Het heeft een zacht matrasje en een gevuld kussensloopje met dekbedje. De lakentjes zijn apart ingepakt zodat je zelf het babymandje kunt opmaken voor je baby.

Een afscheidswiegje wordt met een houten deksel afgesloten en is geschikt voor begraven en cremeren. Het deksel is rondom bekleed met dezelfde babystof als de binnenbekleding. De bovenkant wordt met linten om de rand van het kindermandje heen gestrikt.

Doordat het afscheidswiegje ruimer is dan een kistje, kan je kindje in een natuurlijke houding worden toegestopt en is er plaats om een knuffelbeestje bij je baby te leggen.

De afmetingen van de rieten mandjes variëren van ongeveer 20x30 cm tot ongeveer 40x55 cm. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden en geschikte afmetingen.

Sterrenkindje heeft een grote collectie stoffen waaruit je kunt kiezen. De naam van je baby of een zelfbedachte tekst kan geborduurd worden op het lakentje. Ook kan het afscheidswiegje bekleed worden met stof van de eigen babykamer (deze stof dient meteen bij aanvraag meegeleverd te worden).

Afscheidswiegjes van Sterrenkindje worden in eigen atelier met liefde handgemaakt,           naar persoonlijke wensen, binnen 24 uur!

De prijzen van op maat gemaakte afscheidswiegjes zijn:

€ 275,- afmeting small, 20 x 25 cm of 25 x 35 cm (12-18 of 19-24 weken zwangerschap)

€ 300,- afmeting medium, 40 x 45 cm (25-32 weken zwangerschap)

€ 350,- afmeting large, 40 x 55 cm (33-40 weken zwangerschap).


Inclusief 21% BTW. Voor speciale opdrachten of grotere afmetingen wordt een bescheiden meerprijs berekend.