slide_3

Sterrenkindje

Sterrendekentje

Het sterrendekentje is een mooi en waardig alternatief voor een afscheidswiegje.           Meerdere laagjes stof "omarmen" je baby en geven een gevoel van geborgenheid.

Als je kindje heel klein is en nog geen kleertjes aan kan, wikkel je het eerst in het bijgeleverde zachte wikkeldoekje. Daarna leg je de baby in het sterrendekentje in een mandje. Uiteindelijk, bijvoorbeeld na het nemen van foto's, sluit je het sterrendekentje met de strik in het midden. Het sterrendekentje is vooral geschikt voor cremeren.

Sterrendekentjes zijn er in verschillende uitvoeringen met diameters van 35 en 45 cm. Voor premature kindjes vanaf ongeveer 15 weken tot aan ongeveer 30 weken. Sterrendekentjes worden als set geleverd met een bijpassend wikkeldoekje en een herinneringssterretje.

Het herinneringssterretje is een kleine uitvoering van het sterrendekentje, gemaakt van dezelfde stof, waarin je een paar kleine sokjes, een naambandje, een hand- en voetafdrukje of een ander aandenken kunt bewaren.

Sterrendekentje set Small (00 - 15 weken zwangerschap) met mandje € 130,-
Sterrendekentje set Medium (16 - 25 weken zwangerschap) met mandje € 150,-             Het mandje heeft een gevuld matrasje zodat je baby zachtjes ligt.

Alle prijzen zijn inclusief 21 % BTW en verzendkosten.